COACH VAN IB’ERS EN BESTUURDERS

Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de gegevens voor de open dag. Je kunt je op elk moment uitschrijven. Voor meer info, zie mijn privacyverklaring.

Schrijf je in voor de gratis online Opendag van 24 augustus van 16:00 tot 17:00 uur.

 

Yes, wat tof dat je geïnteresseerd bent in de online Opendag om alles over het prachtige vak Intern Begeleider te ontdekken!

Zelf ben ik 18 jaar (interim) IB’er geweest. Ik weet nog als de dag van gisteren hoe ik mij destijds als startend IB’er voelde. Het is een heel gaaf vak. Nét een stapje verder in het onderwijs over meerdere aspecten mogen meedenken. Iedereen is benieuwd naar jouw mening en je draagt écht bij aan het verbeteren van het onderwijs.

Benieuwd of het vak IB’er iets voor jou is? Kom dan zeker naar de online Opendag. Het duurt slechts een uurtje!

Dit is wat je tijdens de online Opendag ontdekt:
– Alles over het prachtige vak Intern Begeleider;
– De taken en verantwoordelijkheden van een IB’er;
– Of het een opleiding met baangarantie is… Yes, it is!;
– Wat het verschil is tussen een Master opleiding en De Nieuwe IB Opleiding;
– Wat de gemiddelde studielast is van de IB opleiding;
– Maken we nader kennis en geef ik met mijn jarenlange ervaring als IB’er antwoord op alle vragen die je hebt!

Tijdens de Opendag vertel ik meer over de verschillende rollen en taken van een IB’er, zodat je een goed beeld krijgt van dit geweldige vak. De rol van IB’er is namelijk veelzijdig, afwisselend en uitdagend tegelijkertijd. Zeker als je net start als IB’er kan dit best overweldigend en spannend zijn. Wees niet bang, je bent niet de enige!

Ook vertel ik tijdens dit uur meer over de inhoud van De Nieuwe IB Opleiding. De opleiding is met veel zorg en aandacht samengesteld. Zo zit er een logische opbouw in de verschillende modules, masterclasses, intervisiezooms en live intervisiedagen.

De Opendag vindt online plaats via Zoom, zodat we elkaar echt zien en  je al jouw vragen kunt stellen.

Dus schrijf je hieronder snel gratis in, dan spreken we elkaar snel!

Tot ziens,

Lucienne Gravestein

Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de gegevens voor de open dag. Je kunt je op elk moment uitschrijven. Voor meer info, zie mijn privacyverklaring.