COACH EN OPLEIDER VAN IB’ERS

Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de gegevens voor de open dag. Je kunt je op elk moment uitschrijven. Voor meer info, zie mijn privacyverklaring.

Schrijf je in voor de online Opendag van 31 augustus van 14:00 tot 15:00 uur.

Het is gratis!

 

Yes, wat tof dat je geïnteresseerd bent in de online Opendag om alles over het prachtige vak van Intern Begeleider te ontdekken!

Zelf werk ik al meer dan 25 jaar met ontzettend veel plezier in het basisonderwijs, waarvan 18 jaar in de rol van (interim) IB’er. Als interim IB’er heb ik het voorrecht gehad om op verschillende scholen voor langere periode te mogen werken. Super interessant! Zo heb ik  in het regulier- en het speciaal basisonderwijs gewerkt. Ook heb ik expertise opgedaan in het werken volgens verschillende onderwijsconcepten, zoals: Ontwikkelingsgericht onderwijs, Jenaplan, Montessori en de Vrije school.

Het vak van IB’er is afwisselend en veelzijdig. Dit maakt het zo’n gaaf vak. Nét een stapje verder over verschillende aspecten van het onderwijs mogen meedenken. Iedereen is benieuwd naar jouw mening en je draagt écht bij aan het verbeteren van het onderwijs. Dit is waarschijnlijk het stukje uitdaging waar jij naar op zoek bent. Of wat je juist zo spannend vindt.

Ik weet nog als de dag van gisteren hoe ik mij destijds als startend IB’er voelde. Daarom heb ik al mijn expertise verwerkt in de opleiding. Je hoeft het wiel dus niet opnieuw uit te vinden. Ik neem je stap voor stap mee en geef je veel praktische tips die je direct kunt inzetten in de praktijk. Hoe fijn is dat?!

Benieuwd of het vak IB’er iets voor jou is? Kom dan zeker naar de online Opendag. Het duurt slechts een uurtje!

Dit is wat je tijdens de online Opendag ontdekt:
– Alles over het vak van Intern Begeleider;
– De taken en verantwoordelijkheden van een IB’er;
– Wat de gemiddelde studielast van de opleiding is;
– Wat het verschil is tussen een Master opleiding en De Nieuwe IB Opleiding;
– Of het een opleiding met baangarantie is… Yes, it is!;
– Maken we nader kennis en geef ik met mijn jarenlange ervaring als IB’er antwoord   op alle vragen die je hebt!

Tijdens de Opendag vertel ik meer over de verschillende rollen en taken van een IB’er, zodat je een goed beeld krijgt van dit prachtige vak. Aangezien je als IB’er meerdere rollen vervult kan dit zeker als je net start als IB’er best overweldigend zijn. Wees niet bang, je bent niet de enige!

Ook vertel ik tijdens dit uur meer over de inhoud van De Nieuwe IB Opleiding. De opleiding is met veel zorg en aandacht samengesteld. Zo zit er een logische opbouw in de verschillende modules, masterclasses, intervisiezooms en live intervisiedagen.

De Opendag vindt online plaats via Zoom, zodat we elkaar echt zien en  je al jouw vragen kunt stellen.

Dus schrijf je hieronder snel gratis in, dan spreken we elkaar snel!

Tot ziens,

Lucienne Gravestein

Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de gegevens voor de open dag. Je kunt je op elk moment uitschrijven. Voor meer info, zie mijn privacyverklaring.